Щирі привітання з Покровою українською

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Нехай Богородиця крилом своїм вкриє Вас і Вашу родину від бід, злих думок і вчинків. Бажаю Вам, щоб серце було наповнене любов’ю до близьких, душа раділа волі, а думки були благими і чистими!

Бажаю вам в Покров Пресвятої Богородиці тільки світлих починань, міцної дружби, процвітаючого сімейного щастя і здоров’я всім вашим рідним. Посмішок вам бажаю і невичерпної енергії, безліч приємних і променистих днів в повній ідилії і розумінні.

Ось і відзначаємо ми Покрова Богородиці. сьогоднішнійдень наповнений дивним позитивом, який насправді потрібно цінувати. Нехай доля розкриває тільки позитивні межі і дозволяє вірити в те, що все буде складатися тільки так, як хотілося б. Дорогий чоловічок, я хочу побажати тобі справжнього щастя і теплого ставлення долі, щоб успіх був на боці в будь-яких починаннях, а в душі панувала дивовижна гармонія. Будь ласка, вір в те, що будь-яке бажання буде успішно проявлено в реальності, адже це дійсно може бути так. Бажаю тобі яскравих емоцій і можливості в повній мірі насолоджуватися дивовижною життям, яку складно описати звичайними словами. Дорога моя людина, в тебе можна знайти справжній позитив і глибоку віру в краще, але ж я тебе за це ціную. Будь ласка, залишайся таким завжди, незалежно від того, що ж виявиться приготованим долею.

Сьогодні настав священний свято – Покрову Богородиці. Як же багато теплих і справжніх слів хочеться вимовити в такий важливий, справді відповідальний день. Дорогий людина, ти в дійсності володієш можливістю бути найщасливішим, адже твоя теплота і доброта можуть зігрівати кожного. Велике спасибі за те, що ти даєш своїм оточуючим людям, готовий захищати своїх близьких. Нехай твоя сім’я завжди буде поруч, а щастя ніколи не йде. Знаходь моменти щастя і потаємної радості завжди, адже життя дана для того, щоб люди могли нею насолоджуватися повною мірою, розуміли, як найкраще розвиватися для досягнення бажаних результатів. Бажаю тобі назавжди позбутися від смутку, яка може бути істотною обмежувачем. Знай і вір в те, що Господь і Богородиця приготували для тебе тільки найкращі грані життя, які потрібно неодмінно відкривати. Ти – прекрасна людина з чуйним серцем.