Оригінальні привітання з Покровою до сліз

У статті ми зібрали безліч варіантів самих красивих привітань з Покровою українською мовою. Ви точно знайдете на чому зупинити свій вибір.

Свято Покрова відзначаються пізньою осінню, але даний факт не повинен затьмарювати і засмучувати, адже все може скластися тільки найкращим чином, якщо вірити кожен день тільки в краще, в дивно яскравий позитив. Дорогий чоловічок, в тебе є справжня сила і справді стійкий характер, тому користуйся ними для подальшого розвитку в правильно обраному напрямку, йди до своєї мети, незалежно від того, як доля вирішить спробувати тебе. Знаєш, я щиро вірю в те, що ти зумієш досягти поставлених завдань і реалізувати свій потенціал в реальності, довести можливість успішного розвитку. Нехай Богородиця тебе від будь-яких негараздів захищає, адже вона має настільки всемогутнім властивістю. Бажаю спокою в будинку, здоров’я і довгого життя. Цінуй своїх близьких людей і можливість проводити з ними численні дні. Будь щасливий!

Сьогодні у християн величне свято – Покрову нашої Пресвятої Богородиці. В цей великий день ми бажаємо вашому дому добра, і щоб матінка Богородиця вкрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб всі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху.

Велике свято відзначає християнський світ! Нехай в Покров Пресвятої Богородиці на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, виткані з любові і турботи, Марія захистить вас від бід і нещасть! З святою вас датою!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Я сердечно вітаю тебе і твоїх рідних зі святом! Доброго всім здоров’я, благополуччя, духовного зростання і заступництва Пресвятої Богородиці!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Сьогодні, в настільки радісний і благословенний день, є можливість для того, щоб вимовити тільки найтепліші слова своїм близьким людям, показати, наскільки вони виявляються важливими. Дорогий чоловічок, приймай щирі вітання з наступаючим святом, який може надихати на краще і дозволяти повірити в те, що в долі відбуватимуться численні добрі події. Будь ласка, вір в те, що у тебе все буде складатися тільки найкращим чином, адже це дозволить гарантувати максимальний успіх, незалежно від того, що ж приготував для тебе Господь. Пам’ятай: у тебе прекрасний і позитивний характер, сильний і стійкий дух, чуйне серце. Ти можеш успішно проявити себе і довести, що заслуговуєш справжнього щастя і внутрішньої гармонії. Приймай тільки щирі слова у вигляді привітань.