Щирі привітання з Покровою українською

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Хай не буде гіркоти і метушні в твоєму житті, нехай на щастя і успіху приводить кожну дорогу, нехай тобою рухає сила добродушності і милосердя, нехай у відповідь на молитви твої небеса шлють благо і радість.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці хочу побажати миру і яскравого світла надії, віри, любові на шляху. Нехай Діва Марія відображає від тебе стріли заздрості і злоби, нехай небеса вкриють твою голову від дурних думок і образ. Живи чудово, благодатно і радісно.

Сьогодні ми відзначаємо унікальний релігійне свято – Покрова Богородиці. Самев сьогоднішній день можна привітати близьких людей з дивовижною подією, яке заслуговує підвищеної уваги до себе. Нехай доля радує тільки позитивними сторонами, а Господь дає справжню підтримку, незалежно від того, що ж буде відбуватися. Щиро сподіваюся, що твоє життя буде сповнене лише позитивом, а горе і нещастя ніколи не зможуть торкнутися. Бажаю тобі кохання Богородиці, адже вона здатна бути великою захисницею. Будь ласка, привілей силу характеру і стійкість духу, адже саме ці якості дозволять тобі знайти дивовижне щастя, зробити найголовніший крок до реалізації найпотаємніших побажань. Ти насправді можеш бути щасливим, тому неодмінно використовуй подібну можливість, подаровану вищими силами.

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.