Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами

Поспішаю привітати з Хрещенням Господнім! Нехай в цей день вода змиє всі нещастя і напасті. Господь збереже і допоможе у всіх починаннях.

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє – це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар – життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем українською мовою

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб водохресна вода змила з вашого життя все погане і непогоже, подарувавши тілу бадьорість, духу – стійкість, а серцю – любов. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози!

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

Вітаємо зі світлим святом Хрещення Господнього! Нехай чиста, водохресна вода вимиє і понесе з собою всі біди, печалі і хвороби. Нехай принесе з собою міцне здоров’я і чистоту думок, щоб Ваше життя було щасливим і радісним.

Сердечно вітаю вас із святим святом Хрещення (Богоявлення) Господня! Сьогоднішнє свято – це дар Божої благодаті і щирої молитви всім нам. У ці святкові дні всі ми принесемо додому велику святиню – Водохресну воду, доторкнемся до неї, причастимося її та окропив свої житла. З молитвою на устах і в серці і з думками про те, які наші власні кроки приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через Велику Водохресну Святиню зміцнити совю віру, очистити серця і помисли, і знайти благодать Боговленія!