Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Нехай Хрещення тобі подарує багато щастя і здоров’я на цілий рік, щоб жодна біда не переступила поріг твого будинку. Адже взимку хрещенські води мають особливі цілющі властивості, і таке буває тільки раз на рік. Всі річки, всі водойми в Стародавньому Єрусалимі і в Єгипті стали цілющими в той час, коли сам Христос приймав Хрещення у воді і голуб кружляв над його головою. В цей день, під Водохресний зірками вона так само наділена цілющими властивостями в усьому світі. Тому, нехай всі біди і неприємності минулого року віднесе з собою водохресна вода і подарує тобі багато радості, щастя і любові, а так само удачі у всіх справах і починаннях. І нехай води понесуть всі негаразди і подарують тобі благодать і насолоду.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Ось і настав священний і чарівне свято – Хрещення Господнє. Прийміть найщиріші вітання! Нехай свята вода осяє життя новими успіхами, приємними сюрпризами, міцним здоров’ям і благополуччям. Нехай кожен день буде сповнений радістю, успіхами в справах, посмішками і щасливим сміхом.

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!