Зворушливі привітання з Великоднем українською

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем у прозі

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Христос Воскресе! Так нехай же зрадіє твоє серце в день Великодня! Нехай віра, надія і благодать, подаровані Господом в цей день, стануть надійним фундаментом довгого, щасливого і радісного життя! Добра і щастя тобі і твоїм близьким!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

У день Пасхи ми радіємо як діти події чуду. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть – це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос Воскрес!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!