Зворушливі привітання з Великоднем українською

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Всіх благ вам, доброти, терпимості і Божого благословення!

З прекрасним святом, з Воскресінням Христовим! Нехай буде радість на душі, на мові тільки приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!