Різдвяні привітання до сліз

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Радісно сміються діти і весело поскрипує сніжок, звучать на вулиці колядки, а в будинках смачно пахне медова кутя. Це в гості до нас прийшла славна Коляда зі своїми чудовими традиціями і завзятими святами. Щедрого вам різдвяного столу, добрих друзів, божої благодаті, душевної доброти і грузинського довголіття. І нехай здійсниться в вашому домі різдвяне диво під сяючою вогнями і пахне ялиною, таке, про яке ви завжди мріяли.

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

Нехай це Різдво стане для Вас новим і успішним початком, перепочинком від щоденної рутини, свіжим ковтком повітря в який мчить поїзді життя. Щоб в колі Вашої родини та теплій обстановці Вашого будинку Ви усвідомили, що є найважливішим у житті і чого варто присвятити свій час. Щасливого Різдва Вам і тим, кого Ви любите, хай любов і мир торкнуться Вашої оселі.

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!