Щирі Різдвяні привітання у прозі

У статті ми зібрали безліч варіантів щирих Різдвяних привітань у прозі. Ви точно знайдете на чому зупинити свій вибір.

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як понад дві тисячі років тому блага вість про Народження Спасителя осяяла все людство, весь світ, так нехай благодатне світло цього великого свята сьогодні осяває ваші душі і наповнює ваші серця любов’ю до ближнього, внутрішньою гармонією, рятівної вірою і безмежним щастям.

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Вітаю щиро з днем ​​радості і очищення, з Різдвом Христовим! На допомогу всім твоїм чистим справах нехай буде поруч Ангел-Хранитель! Бажаю гармонійного відношення до життя, задоволення від подій долі, любові, здоров’я! Нехай в дивовижний різдвяний день трапиться несподіване приємне диво!

З Різдвом Христовим. Бажаю дива і захвату, блаженства щастя і млості любові, достатку життя і світлої надії серця.

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.