Привітання з Водохрещем українською мовою

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

У священний День Хрещення Господнього, бажаю тобі праведності, людинолюбства і непохитної віри. Нехай твоє здоров’я буде міцним, а душа – чистої. Зі святом!

Сьогодні православний світ відзначає велике свято Богоявлення! Нехай на вас зійде Божа благодать, ви як ніхто гідні бути щасливою, благополучної і коханої. Хай не буде в житті розчарувань, образ і сліз, тільки мир, спокій і міцне здоров’я, щоб якомога довше насолоджуватися життям у всіх її проявах!

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!