Привітання з Водохрещем українською мовою

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров’я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у кожній душі було зерно істини і Божа іскра. Нехай свята вода змиє скверну і негаразди, поступившись місцем вірі, любові і повного благополуччя. Прагніть до світла, Господь з вами!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

Сьогодні – не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

Вітаю тебе з благодатним святом – Хрещенням Господнім. В цей день Бог освячує Землю і всіх нас водохресною водою Йордану. Навіть войовничі атеїсти визнають чудодійні властивості святої води і намагаються дати наукове пояснення цьому факту. Бог їм суддя. Ми ж з благоговінням приймаємо цей дар з небес і молимося про свою душу і про душу ближнього свого. Нехай же це свято зміцнить твою віру, силу духу і тіло. Бажаю тобі довголіття, гармонії в душі і приємного спілкування з добрими людьми. Зі святом.

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем у прозі