Привітання з Покровою у прозі

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

Вітаю з Покровом Пресвятої Пречистої Богородиці. Нехай Божа Матір вбереже від зла, направить на щастя, допоможе зберегти в душі віру, доброту, любов. Затишку, світла, достатку і благодаті твого дому.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю здоров’я і миру всій твоїй родині, бажаю щасливих і блаженних днів протягом всього твого довгого життя.

Під Богородиці покровом спокійно нехай проходять дні, а віра буде нехай основою всіх поглядів, і від бід зберігає.

Сьогодні настав священний свято – Покрову Богородиці. Як же багато теплих і справжніх слів хочеться вимовити в такий важливий, справді відповідальний день. Дорогий людина, ти в дійсності володієш можливістю бути найщасливішим, адже твоя теплота і доброта можуть зігрівати кожного. Велике спасибі за те, що ти даєш своїм оточуючим людям, готовий захищати своїх близьких. Нехай твоя сім’я завжди буде поруч, а щастя ніколи не йде. Знаходь моменти щастя і потаємної радості завжди, адже життя дана для того, щоб люди могли нею насолоджуватися повною мірою, розуміли, як найкраще розвиватися для досягнення бажаних результатів. Бажаю тобі назавжди позбутися від смутку, яка може бути істотною обмежувачем. Знай і вір в те, що Господь і Богородиця приготували для тебе тільки найкращі грані життя, які потрібно неодмінно відкривати. Ти – прекрасна людина з чуйним серцем.