Найкращі привітання з Покровою своїми словами

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Пресвята Богородиця подарує Вам щастя і мир, допоможе влаштувати особисте життя, привносячи в неї сімейний затишок, любов, гармонію і вірність.

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!

Привітання з Покровою своїми словами

Привітати з Покровою у прозі

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю ніколи не потрапляти в скрутні ситуації і хвацько відбиватися від життєвих проблем, а Пресвята Богородиця нехай допомагає тобі завжди поступати мудро, прислухаючись до свого серця. Добра, миру і любові!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

У день прекрасного свята Покрова Пресвятої Богородиці прийміть найщиріші побажання. Нехай у вашому житті все ладиться, нехай кожен день приносить яскраві миті. Бажаємо вам величезного щастя, міцного здоров’я, везіння та успіхів у всьому. Нехай це свято принесе вам відмінний настрій, радість і удачу. Нехай здоров’я вас ніколи не підводить, нехай в сім’ї буде затишок і любов. Довголіття вам і завжди приємних новин, миру і добра. Нехай ваша мрія стане реальністю.