Щирі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем українською мовою

Нехай в душі завжди живе любов, тліє світла надія і віра в краще ніколи не покидає! Нехай у домі і в серці буде мир, спокій і безмежна радість. Вітаю з великим і довгоочікуваним святом, з Хрещенням Господнім! Всього самого найкращого!

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.