Щирі привітання з Великоднем українською мовою

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Вітаємо Вас зі світлим Великоднім святом. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, благополуччя, душа нехай стає світліше, серце наповнюється любов’ю, а думки стають щирими і добрими. Всіх Вам земних благ!

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітати з Великоднем своїми словами

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Бажаю тобі до Великодня, щоб ангели ніколи не залишали тебе, направляли на шлях праведний, оберігали від неприємностей, скверни, бід і розлук. Нехай це світле свято нагадає тобі про чудеса, які нас оточують, додасть впевненості і зміцнить віру!