Щирі привітання з Трійцею простими словами

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Вітаємо всіх християн зі святом Святої Трійці! Цей день ми шануємо як день народження Новозавітній церкви. Трійця завжди асоціюється з оновленням природи, з приходом справжнього тепла. Нехай тепло буде не тільки за вікном, але і на душі у кожного. Миру і добра кожному будинку!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Прийміть поздоровлення з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю,переливаючись в променях сонця щастя райдужної душевністю і Господнім благословенням!

Сьогодні я від щирого серця хочу привітати вас зі святом і побажати вам в Трійцю тільки найкращого! Найчастіше дякуйте долю і Бога за все що у вас є! Найчастіше допомагайте своїм близьким людям, будьте терплячі і вам обов’язково воздасться за це!