Щирі привітання з Пасхою у прозі

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Нарешті приходить світле свято благополуччя – Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

У цей славний і добрий свято Пасхи я побажати хочу від щирого серця великого і смачного паски для дружної і міцної твоєї родини, світлого блага втвоєму домі і щирого щастя, здоров’я і миру, надії і віри, вірною удачі і милості душі.

Христос Воскрес і нехай настане в душі свято, нехай широкою рікою розіллється щастя навколо, нехай добра твоя посмішка осяє весь світ надією, хай чуйне серце твоє відкриє двері для любові і радості. Бажаю здоров’я, достатку і духовного багатства для тебе і всієї твоєї родини!