Щирі християнські привітання з днем народження у прозі

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Вітаю з днем ​​народження! Розкрийте вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Чи не знай прикрощі та спокус, недуг і недругів! Зрощує святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем смиренний! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

Християнські привітання з днем народження у прозі

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Він Господній духовний брат і друг! Сьогодні для вас сплітаємо з добрих слів вінець! З Днем Народження вас, дорогий! Сьогодні в вашу честь звучать молитви за здоров’я! Черпайте натхнення з наших люблячих сердець, ми ділимося з вами добром і бажаємо, щоб щира віра наповнила вашу душу! Захоплюємося вашою мудрістю не за віком, вашим благородством, богатирським духом, вашої правдою, що говорите вголос, вашою силою духу, вашої чистою совістю і відкритою душею! Бажаємо, щоб працьовитість і молитви ушляхетнювали ваше буття, щоб достаток панував в вашому домі, щоб ваша сім’я була міцною і дружньою! Нехай віра благодатна веде вас вірним шляхом, оберігаючи вас від злих людей і недобрих поглядів! Нехай ангел-охоронець літає у вас за спиною і оберігає ваше життя! Земних вам благ, всього святого! Щоб світлом ваше життя було сповнене!