Привітання з Водохрещем українською

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

З днем ​​Господнє Хрещення. Бажаю Вам міцного здоров’я, багато щастя і доброти. Нехай ваш будинок завжди обходить біда стороною.

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю чистої водицею змити всі образи і негоди, бажаю з Божою поміччю жити благодатно і добротно.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

Сьогодні – не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням. Бажаю вам побільше здоров’я і добрих помислів. Нехай ваш будинок буде сповнений щастя, веселощів, спокою, благодаті і світу.

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!