Привітання з хрестинами у прозі

Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Сьогодні у нашої малої один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Донечка, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просите або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, зі святом.

У цей славний і радісний день в твоє серце увійшла православна віра, вітаю з крестинами. Шлях доля буде доброю і світлою, нехай життя обдарує щастям і любов’ю, хай ангел завжди оберігає і зберігає тебе.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.