Привітання з Благовіщенням українською мовою

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення – унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Благовіщення – радість пресвятої Богородиці і всіх християн світу – нехай несе Вам хороші вести і веде до Вашого дому бажаних гостей! Нехай і до Вас частіше прибувають радісні новини! І нехай все, що Ви тільки забажаєте, збувається в ту ж мить, радуючи Вас і даруючи тільки добро!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Вітаю з Великим святом Благовіщення! Нехай у домі живуть мир, любов, благополуччя і Божа благодать. Нехай матеріальні і духовніблага будуть в достатку, а в двері стукають тільки благі вести!

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітати з Благовіщенням українською мовою