Оригінальні привітання з Пасхою

Спасибі за те, що твоя курка, коли несла різнокольорові яєчка, не забула про мене … знесла і на мою долю. Нехай твоя доля буде прикрашена такими ж яскравими подіями, чудесами і пасхальним достатком, як ти сьогодні прикрасила мій день. Бажаю тобі красивого життя, і щоб приємних сюрпризів і теплих спогадів в ній було дорівнює кількості прожитих днів.

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

Нарешті приходить світле свято благополуччя – Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

Світлий, наповнений духовністю і щирістю свято настав, і з ним я тебе сердечно вітаю. Паса – це не просто червоний день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення. Це початок нового життя, в якій буде трохи більше віри, ніж зазвичай. Тому, в цей особливий, божественний день, я бажаю тобі умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою. Не забувай про Святих, і вони неодмінно допоможуть тобі.