Оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Від щирого серця вітаю з крестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистої любові, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив усіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно за все такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша сім’я була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося ним і бажаємо йому тільки всього самого кращого.

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Вітаю з крестинами. Бажаю дитині щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яке лихо, нехай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.