Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Приходячи в кожен будинок, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці тішить нас і ще раз нагадує про любов до Бога. Так нехай же в такий день на кожну людину зійде благословення панове, гріхи наші будуть відпущені, а благання почуті.

Прийми від мене привітання з благовіщенням, адже я хочу побажати чудового настрою в цей дивовижний день! Нехай добро і благополуччя завжди буде на твоєму боці, а ти допомагай своїм близьким і частіше звертайся до Господа в молитвах! Бажаю всього найкращого, що тільки можна уявити!

З Благовіщенням! Бажаю відкрити душу і серце Богородиці. Нехай вона завжди буде обдаровувати тебе своїм захистом і охороною. Бажаю, щоб ти зберігав світлість серця і душі, прагнув привнести в наш світ частинку добра, адже все це виявляється можливим, якщо докласти трохи зусиль. Вірю, що у тебе все вийде, адже по-іншому і бути не може. Бажаю захисту від новин сумних, душевних тривог, марних сумнівів, що розпалює печалі. Залиш все погане в минулому, усунь будь-які «але» і йди тільки назустріч всепроникному щастя. Благовіщення несе новий етап в дистанції під назвою «життя», але не тільки від Бога і Богородиці залежить, наскільки затишною і чистою виявиться душа твоя. Сподіваюся, ти знайдеш відгук на поклик всесвіту в собі. А тепер просто хочу сказати: з великим днем ​​для православних, з Благовіщенням!

Сьогодні, мої рідні, мені дуже хочеться привітати вас з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай з цим православним святом до вашої оселі і до всіх ваших улюблених і близьких обов’язково прийде стабільність, добробут та мир. Нехай поруч з вами завжди будуть ваші ангели – охоронці, які зможуть захистити від усіх проблем і інших негараздів. Богородиця повинна стати для вас прикладом того, що на все щирі молитви і прохання обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді. Наповнюйте свої серця світлом, як можна частіше говорите близьким людям про те, як сильно ви їх любите і дякуйте Господа і Богородиці за те, що у вас є на сьогоднішній день, не просіть більше того, в чому дійсно потребуєте, і тоді у вашому житті все обов’язково буде добре. Нехай щастя, радість і міцне здоров’я стануть вашими постійними супутниками, а благословення Господа розмалює кожен день в яскраві фарби.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.