Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай твоя душа буде чиста, немов роса, а серце нехай осяває любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Посміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасне життя!

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Зі святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі добрі діяння обов’язково винагороджуються!

Кращі християнські привітання з днем народження

Християнські привітання з днем народження у прозі

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

У цей світлий день, на Божий світ з’явився прекрасний чоловік – ти. Вітаю тебе з днем ​​твого народження і від щирого серця бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє все подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.