Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Вітаємо зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров’я і наповнює душу божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем до сліз

Від щирого серця вітаємо вас з Хрещенням Христовим! Завдяки цьому світлому православному святу у кожного з нас з’являється дивовижна можливість звернути своє обличчя до світлого лику нашого Господа, покаятися, висповідатися і отримати його благословення і напуття. Бажаємо вам щастя і радості. Мир дому вашому!

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Нехай це православне торжество привнесе в твоє життя доброти і святості, взаєморозуміння і примирення! А обмивання святою водою змиє негатив, темнідумки і невдачі, одночасно з цим зарядивши добром і миролюбністю!