Найкращі привітання з Великоднем

Нехай в серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров’я і радість в душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити. Зі святом!

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем до сліз

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається в пасхальне свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудесне повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Христос Воскресе! Сердечно вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння з мертвих! Нехай мир Божий, заступництво Пресвятої Богородиці, молитви всіх святих будуть з вами і вашими рідними! Бажаю духовного зміцнення, любові і злагоди, миру і щастя, благополуччя і душевного спокою!

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

З Пасхою Христовою! Бажаю яскравою, як святкові яйця життя, стати добрішими, терпимими, здоровіше, навчитися всепрощення, бути уважнішими до ближніх, нехай в житті відбуваються тільки світлі, щасливі події!

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.