Красиві привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

З Хрещенням! Пірни в ополонку в будь-який інший день, і тебе в кращому випадку назвуть моржем, а в гіршому – відморожених, але тільки не сьогодні! Сьогодні все на користь і во здравіє: мізки очистяться, хвороби відваляться, і хоч тіло скукожітся, зате душа розкриється! Здоров’я тіла і чистоти душі!

Вітаю з православним святом – Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб Бог оберігав твою сім’ю від всіх бід і негод, щоб твій шлях був добрим і світлим, а твоє серце – люблячим і відкритим для щастя. Нехай в твої двері стукають тільки бажані гості і тільки добрі вісті!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Вітаю зі святим святом Хрещення Господнього. Цей день дає всім додатковий привід подякувати Богові за все, що у нас є. Нехай Батько наш небесний дарує Вам здоров’я, мир, довголіття, віру і благословення у всіх починаннях. Вітаємо зі святом!