Красиві привітання з Вербною неділею у прозі, до сліз

Вітаю вас з Вербною неділею! Від щирого серця бажаю здоров’я всім членам вашої родини, світу вашого будинку і світлої весни! Нехай всі нещастя і прикрості обійдуть вас стороною, і тільки радість і добро знайдуть до вас дорогу!

Сьогодні Вербна неділя, лише тиждень залишився до чуда – Воскресіння Ісуса Христа! І цей тиждень ми повинні провести в суворій посту, смиренні і вірі в краще. Нехай Господь посилає благословення в твій будинок!

Нехай в це світле свято освячені пухнасті вербові гілочки прикрасять Ваш будинок, і він наповниться теплом, радістю і щастям! Нехай Ваша душа завжди цвіте, а в серці панує весна! Нехай Бог благословить Ваше життя! З Вербною Неділею!

Вітаю з Вербною неділею! Нехай це світле свято подарує тепло на серці, добрі думки і ясний, радісний день! Нехай сім’я завжди буде дружна, щаслива і здорова, а доля вбереже від бід!

Прийміть поздоровлення у світле свято всіх православних людей, в Вербна Неділя. Нехай гілочка верби в вашому домі буде знаком благих намірів, душевної чистоти і віри.

Чистотою і благом дихає все навколо, адже настав Вербна Неділя, світлий денечек і велике торжество для всіх християн! Нехай же радість і праведність переповнить тебе і розіллється стрімким потоком по твоїй долі! Нехай достаток, здоров’я і щастя завжди будуть при тобі!

Господь подарував нам прекрасне свято, умитий весною – Вербна неділя. Прийміть найкращі побажання в цей день. Нехай ваше життя тече, як повна ріка,долаючи легко всі перепони. Нехай ніколи не доведеться вам сумувати. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя. Нехай на вашому шляху зустрічаються тільки вірні і надійні друзі. Нехай збуваються всі ваші найзаповітніші мрії, а дорога, обрана вами, завжди буде правильною. Береже вас Господь!

Привітати з Вербною неділею

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Дорогий друг! Сьогодні Вербна неділя, і це означає, що настала пора побажати тобі щастя. Кожен момент життя унікальний, тому не витрачай час даремно, адже мить не повториться. Бажаю тобі натхнення, сил і енергії для нових звершень і перемог!

Вітаю з Вербною Неділею! Нехай назавжди у твоєму серці оселиться впевненість в моїй любові і готовності допомогти впоратися з усіма проблемами! Нехай з гілочками верби увійдуть в твій дім радість, щастя і любов! Бажаю, щоб твої сині очі сяяли промінчиками віри і надії, а душа співала тільки позитивні пісні про кохання!

Хочу тебе, мій найкращий друг, Я з Вербною ВоскресеньемПоздравіть. Ти не бійся хуртовин, І запасись терпеньемВедь терплячих любить Бог, Тобі за все воздастся.Желаю, щоб Господь помогМечтам здійснюватися.