Красиві привітання з Різдвом

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітання з Різдвом українською мовою

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане.

Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

Святкування Різдва знаменує собою радість духовного порятунку. Нехай ця радість увійде до Вашої оселі та своїм світлом осяває всі Ваші вчинки, а Вашим добрих справ завжди супроводжує удача.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Свято наближається, і сніжинки падають прямо в простягнуті долоні обіцянкою щастя і доброго чарівництва. Нехай під Різдво всі ваші нерозв’язні загадки знайдуть свої логічні відповіді. Нехай дні наповняться кришталевим щасливим сміхом ваших дітей. Нехай збудеться загадане і запанує згода з собою і близькими.

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.