Красиві привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Вітаю з добрим і світлим святом Пасхи. Хочу побажати, щоб в твоє життя раптом постукало справжнє щастяі велика надія, щоб для твоєї душі відкрився новий горизонт благих діянь і високих прагнень, щоб в твоєму серці постійно таїлися ніжні і щирі почуття, щоб твоя віра і любов надавали щоденних сил і натхнення.

Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальної благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров’я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

У день Пасхи ми радіємо як діти події чуду. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть – це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос Воскрес!

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітання з Пасхою до сліз