Кращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Новий рік і Різдво – Два теплих свята чудесних. Коли приходить диво, В душі звучить і щастя піснею! Нехай свята вам принесуть Добро, посмішки, сміх і щастя, А в будинок – тепло, мир і затишок, Щоб життя було ще прекрасніше!

Від щирого серця вітаю зі святами! Нехай в родині панує мир, злагода і взаєморозуміння, вдома завжди було тепло і затишно, життя вирувало, а на роботі все виходило! Бажаю, щоб здоров’я не підводило, вірних друзів поруч і попутного вітру!

З Новим роком, з Різдвом! Нехай приходить радість в будинок. Нехай збуваються мрії, В Боже чудо вірте ви. Не хворійте, вік живіть, Своїм життям дорожите. Будинки часто не сваріться, С близькими не розлучайтеся. У Новий рік і Різдво Вірте, люди, в диво. Щастя хай прийде в будинку. Зі святами вас, друзі.

З Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю з добрими надіями і світлими думками увійти в новий рік, бажаю зустріти свята з дорогими й улюбленими людьми і з ними ж часто бачитися в новому році, бажаю без зневіри і проблем зустрічати кожен новий день майбутнього року і ніколи не втрачати своєї віри і сили, своєї чарівності і щастя!

Новий рік і Різдво – два найбільш очікуваних зимових свята. Нехай мрії стають здійсненними. Бажаю, щоб Бог оберігав ваші родини від недоброзичливців і допомагав в непрості хвилини. Поменше сліз і розчарувань.

Коли білосніжною розсипом снігу закутала земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас з прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують затишок, мир спокій і достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані виповнитися!

Вітаю всіх зі святом Нового року і світлого Різдва. Всі ми творіння Божі і наділені частинкою його духу, нехай віра в чудо ніколи не покидає нас і дає надію на виконання всіх бажань.

З Новим роком і Різдвом Христовим. Щиро бажаємо вам щастя і любові. Нехай поруч завжди будуть дорогі і близькі серцю люди. Щоб весь рік вам не знати самотності і туги. Нехай наступаючі свята принесуть виконання світлих помислів і допоможуть знайти дорогу до довгоочікуваного щастя.

Від душі вітаю з чудовими святами – з Новим роком та Різдвом! Бажаю побільше доброти, справжнього блаженства, достатку в домі і великої любові. Великих вам цінностей – міцної сім’ї, здоров’я, гармонії, щастя і благополуччя.