Кращі привітання з днем ангела Маріанни

У статті ми зібрали безліч варіантів кращих привітань з днем ангела Маріанни у прозі, до сліз. Ви точно знайдете на чому зупинити свій вибір.

Маріанна день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

У цей світлий день я хочу привітати Вас Маріанна з Днем Ангела! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому – довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.

Маріанна, прийми мої найщиріші вітання з Днем твого небесного покровителя. Ти не бачиш свого Ангела, але він точно десь поруч. Він поруч кожну мить і кожну годину. Цінуй його, молися йому і тоді в твоєму житті буде тільки радість і щастя. З Днем ангела!

Маріанна зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові!

Маріанна, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Маріанна, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике – це День Ангела. Маріанна я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і ​​щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Маріанна свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!