Короткі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Вітаю з Господнім Богоявленням. Нехай мир увійде в ваші душі і серця, нехай у ваших будинках панує затишок і благодать!

Нехай в ополонці потоне смуток-печаль, нехай чарівна водиця наповнить тебе силами, любов’ю, вірою, щастям! З Хрещенням Господнім. Добра і благодаті!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

З Хрещенням Господнім Вас вітаємо. Бажаємо довголіття і міцного здоров’я. Благополуччя Вашій родині і всім близьким!

Бажаю, щоб хрещенські морози освячували сни і мрії, а подих ангела прожене геть страхи і переживання! Нехай водохресна вода омолодило, оздоровив тіло, а дух сповнила вірою і чистими помислами!

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

З Хрещенням Господнім! Помисли нехай будуть добрими, серце – наповнене теплотою і любов’ю, душа – безтурботної і спокійної! Нехай життя освітлюється щодня новими чудовими враженнями!