Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З Днем народження!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Християнські привітання з днем народження до сліз

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди прагнуло до благодіяння і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав в неї злих намірів, щоб твій шлях простягався рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердяБожого.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.