Християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Кращі християнські привітання з днем народження

Кращі християнські привітання з днем народження українською мовою

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Нехай Господь тебе благословить, адже колись Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброї надією серцяі щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоє поява на світ – не просто звичайна подія, а чудове звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало благих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких воістину щасливою.

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.