Гарні привітання з Різдвом простими словами

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на світле майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита чуду, добра і помахом чарівної палички. Посміхнися всьому світу і він відповість взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим! Це самий чудовий і чарівний день в році. Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі! Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром!

Вітаємо вас з великим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо в цей світлий день набуття спокою, умиротворення душі, духовного благоденства, божої ласки, щасливого і довгого життя з чистою душею. Нехай ангел небесний показує вам вірний шлях і оберігає від усіх бід! З Різдвом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!