Гарні привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Мої дорогі друзі, я хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка. Це особливий день, який вимагає уваги, тому мені хочеться проявити це увагу по відношенню до вас і привітати вас з тим, що ваш улюблений хлопчик з цього дня знаходиться під захистом у Бога. Мені хочеться побажати вам у цей знаменний день всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Нехай ваш синочок росте здоровим і щасливим хлопчиком на радість батькам. Впевнена, що він буде радувати вас протягом всього свого життя, так що ви будете просто найщасливішими людьми. А сьогоднішній день ви повинні запам’ятати на все ваше життя, тому що хрещення є найсвітлішим і знаменним днем, спогади якого гріють душу і дарують масу позитивних емоцій. Зі святом вас, мої дорогі друзі! Щастя вашому синочку.

Від щирого серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цій дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні знайшов, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій крихітці світ у всій його красі! Вітаємо!