Зворушливі привітання з Трійцею українською

Вітаю вас сьогодні від щирого серця з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Привітати з Трійцею

Привітати з Трійцею у прозі

Нехай душа наповниться світлом, що виходить з Небес сьогодні. Нехай свічки, які горять сьогодні в храмі, випалять всі неприємності, а дзвін покличе успіх і благополуччя. З Трійцею!

Літо подарувало нам прекрасне свято Святої Трійці. В цей день як то по-особливому все цвіте і оживає, земля наповнюється чудовим ароматом. Вітаю Вас зі святом, бажаю, перш за все, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та удачі. Нехай Господь завжди благословляє Вас на добрі справи, нехай у Вашому серці ніколи не гасне вогник добра. Живете чесно і правильно, так, як підказує Вам совість. Миру Вам, щастя і хороших друзів. Нехай ангел – хранитель оберігає Вас завжди.