Зворушливі християнські привітання з днем народження своїми словами

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем ​​народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб домагався завжди поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви в здоров’ї і любові. Будьте щасливі!

Нехай Господь пошле тобі своє благословення в цей день народження! Бажаю відмінного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай всі твої благі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам забратися на вершину істинної любові, йти завжди тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле поновлення! Бажаємо вам благ від щирого серця, здоров’я без міри, гараздів земних, задоволень і радощів! Хай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-хранитель від бід і хвороб! Нехай свічка вашої віри ніколи не згасне, нехай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просите і отримаєте! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний мир! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину вашої земної, Господь вас запросив на небесний бенкет!