Щирі привітання з днем народження для священика, батюшки простими словами

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі побажання блага, миру, радості і справжнього щастя в Ваш день народження. Нехай життя йде стежкою праведності, висвітлюючи душі оточуючих доброї надією, що опромінює серця близьких щирою любов’ю.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Прошу Вашого благословення, Батько, і дозволу привітати Вас з днем ​​народження. Щиро бажаю Вам доброго життя в променях благодаті, праведності, любові, поваги і радості. Нехай Вам вдасться подарувати надію навіть самому знедоленому, нехай у Ваших силах буде змінити цей світ на краще.

Благословіть, Отче! Від щирого серця хочу привітати Вас з днем ​​народження і побажати миру і світлого життя, добра і праведних прихожан, благополуччя і несломленной віри, великих надій і честі, радості серця і душі.

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо, щоб Господь Бог блаженно влаштував життя вашу, щоб наповнив її по вінця миром і радістю, любов’ю і розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про вашому благословення! Бажаємо, щоб послав він вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ, що заблукали, людських! Нехай сила дарована вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде переповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день і завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші благі наміри завжди збігаються з Божими планами!