Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

Улюблений! Я вітаю тебе з самим добрим і казковим святом Різдва Христового! Я вірю, що бажання, загадані в цей день, виконуються! нехайце свято принесе в наші з тобою стосунки взаєморозуміння, гармонію, щастя, а любов стане ще міцніше!

Нехай в двері постукає Різдво і увірветься в твій будинок вихором успіху, запаморочливої ​​кар’єри, небувалою удачі, великого достатку і особистого благополуччя. Бажаю, щоб Бог тобі послав багато чудес і захистив тебе своєю рукою від різних бід. З Різдвом, братик!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай пригоди цієї чарівної ночі нагадають тобі казку Гоголя! Бажаю від душі наїстися вареників у добрих людей і зуміти розминутися з чортом! На засніженій дорозі під яскравими зірками з Ангелом-охоронцем загадай бажання, і воно збудеться в це чудове свято!

Не сумуйте в скорботах і спокусах, а тіште себе надією на повсякчасну допомогу благодаті Божої, один за одного тяготи носіть зі смиренням і шануйте взаємною любов’ю й ласкавістю. Живіть в любові духовної і радості!

З Різдвом Христовим! Нехай прекрасний настрій не покидає вас, повірте в казку і нехай ваші мрії обов’язково збудуться!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво до сліз

Відданий мій друг вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі в це святе свято радіти несподіваним зустрічам, потребуватиме друзях, бути залежним від щастя і п’яним від уваги!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.