Найкращі привітання з Вербною неділею

Нехай разом з гілочкою верби у Вашому домі оселиться везіння, а рідні люди перестануть хворіти і будуть під надійним захистом свого ангела-хранителя.

Нехай з Вербною неділею прийде захист Всевишнього і настане мир і спокій у ваших серцях. З настанням нової весни і прильотом птахів, нехай радіє не тільки душа, але й тіло. Радості і благодаті!

Привітання з Вербною неділею до сліз

Привітати з Вербною неділею у прозі

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

У Вербну неділю нехай маленькі ангели дують на пухнасті гілочки верби, задуваючи в ваші порожні голови розумні і благочестиві думки. Нехай весняне сонце розтопить лід в ваших серцях, що накопичився після зимового неробства. Нехай дзвін дзвонів розбудить ваші ледачі душі від грішних думок і притягне, як магнітом, в Божий храм. З Вербною Неділею!

З Вербною Неділею! Нехай злі духи, які сіють розбрат, негаразди і біди, назавжди залишать Вашу сім’ю. А сили небесні нехай принесуть мир, любов і процвітання Вашому дому!

Остання неділя перед Великим Постом в православ’ї називається Вербною! Пучок священної верби – оберіг для кожного будинку! Бажаємо вам і вашим рідним бути здоровими, сильними і витривалими, як верба!

Вітаю з Вербною Неділею! Бажаю бути сильною людиною, як горда і терпляча верба, бажаю міцного здоров’я і гармонії душі, благодаті в житті і допомоги небес у важку хвилину.

Храми причепурилися, зустрічають Вербну неділю! Нехай душа ваша радіє, знаючи, що життя її вічна. Небеса вбережуть від заздрості і нещасть ваших улюблених.

Нехай гілочка верби ваш будинок захистить, адже в цей недільний ранок та гілочка силу в собі таїть, самим Господом Богом дану. І кожен віруючий християнин в цей прекрасний день несе тільки що розпустилися гілочки до церкви, і там, під священними небокраї, освячує їх, щоб ці дари природи оберігали його будинок від негод. З Вербною Неділею!

Бажаю, щоб верба охороняла тебе цілий рік від усіххвороб і проблем. Нехай буде достаток і буде повага, нехай буде добро і розуміння, нехай збуваються мрії і виконуються заповітні бажання. Світлого тобі Вербної неділі і душевного комфорту!

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб вербові гілочки били тебе і вибили всі хвороби, бажаю, щоб близькі люди любили тебе і дарували тобі радість душі. Нехай живеться благодатно і дихається вільно, нехай Боженька зберігає твою сім’ю від бід, а тебе – від невірних вчинків.