Красиві Різдвяні привітання українською

Нехай світле свято принесе у ваші домівки і серця мир, спокій, радість і втілення мрій! Нехай ваші долі оберігають Ангели!

Мила, кохана, рідна! Нехай різдвяні дзвіночки, своїми срібленими голосами, розкажуть тобі про мої побажання. Нехай очі твої, завжди щастям горять, а губки, мені про любов говорять. Нехай наш будинок, буде повною чашею, а разом ми будемо довше і частіше. Нехай щастя назавжди увійде в наше спільне життя, а мир буде яскраво прикрашений добром, любов’ю і хорошим настроєм. З Різдвом, моя найулюбленіша жінка на світі, моя люба дружина!

З Різдвом! Бажаю чудес, доброти, світу і веселощів. нехайвсі морози і хуртовини, що з’являються у вашому житті, поступляться місцем теплою сонячною весни.

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

З Різдвом! Бажаємо, щоб ви могли насолодитися кожним миттю в наступному році.

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

З Різдвом Христовим! Поспішаю сказати щирі слова в честь цього світлого свята. Нехай у Ваших серцях запалюються вогні любові і щастя!

У давні часи в Англії існувала молитва: “Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров’я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати … “Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу … Давайте вип’ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!

Дорогий друже, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом! Бажаю взаєморозуміння, миру, любові, душевної рівноваги та спокою. Нехай Господь чує твої молитви, посилає ангелів тебе охороняти і захищає від всього поганого.

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.