Гарні привітання з Великоднем своїми словами, до сліз

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Улюблений, від щирого серця вітаю тебе з Великоднем. Нехай наша любов буде охоронятися небесами, нехай Христос береже тебе. З найсвітлішим, добрим і дивним православним святом,дорогий!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Весняний, яскравий і сонячний день вітає Світлу Пасху! Божественне світло на душі, як від яскравої свічки. І на столі нас вже чекають паски. Нехай чується всюди призовні слова, Христос Воскреси! Будемо завжди ми дружною однією сім’єю разом.

Зустрічайте свято Христового Воскресіння! Нехай сьогодні Господь почує наші молитви, зміцнить віру і подарує душевний просвітлення! А ми ж побажаємо вам миру, добра, внутрішньої гармонії і безмежного щастя на всьому життєвому шляху!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем українською мовою

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо – воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!