Гарні привітання з Великоднем своїми словами, до сліз

У світле свято Великодня бажаємо Вам миру, добра, благополуччя Вашим родинам. нехайВас супроводжує всюди Боже благословення і удача.

Сьогодні будуть зведені всі старі рахунки. Ми сядемо за стіл і зійдемося один на один в битві фарбованими яйцями. І нехай переможе найсильніший! З паскою!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Великдень – світлий, добрий, чистий свято! Вітаю від душі! Нехай рум’яні паски піднімуть настрій, а святковий святий дух відвідає і благословить ваші родини!

З Пасхою світлою! Вірте в диво! Здійснюйте добрі справи, любите і поважайте один одного! Будьте завжди щасливі, і непохитні навіть найважчими випробуваннями! Зі святом!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Нехай господь Бог Вам дарує щастя і спокій на душі, людське на серце, добрі і чисті наміри, світлі думки! І щоб віра, надія і любов ніколи не покинула Вас!

Я хочу привітати Вас зі світлим святом Великодня, і побажати весняного цвітіння, тепла в серцях людей, що оточують Вас, і святкового настрою! Нехай благовіст пливе над теплою землею, нам радісну звістку проголошуючи. Христос Воскрес! – в тих звуках чуємо ми, і добрий світ дорогу життя висвітлює.

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!