Гарні привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Не просто так це свято називається Покров Пресвятої Богородиці. Вже по самій назві стає зрозуміло, що Богородиця покриває народ, оберігає і захищає його. Саме тому я хочу привітати вас сьогодні з цим чудовим і таким світлим днем, а також побажати вам, щоб ви відчували силу Богоматері. Мені хочеться, щоб ви завжди відчували цей оберіг, цей захист, яка буде надавати вам сил. Мені хочеться, щоб удача ніколи не покидала вас і ваш будинок, а ось неприємності все нехай обходять вас стороною. Богородиця буде стежити за цим і неодмінно покриє вас від всього неприємного. Бажаю вам ніколи не здаватися, тому що у вас є безліч джерел, звідки можна черпати сили. Я бажаю вам яскравого і радісного святкового дня. Нехай всі мрії збуваються, а ідеї реалізовуються з величезною швидкістю.

Ось і відзначаємо ми Покрова Богородиці. сьогоднішнійдень наповнений дивним позитивом, який насправді потрібно цінувати. Нехай доля розкриває тільки позитивні межі і дозволяє вірити в те, що все буде складатися тільки так, як хотілося б. Дорогий чоловічок, я хочу побажати тобі справжнього щастя і теплого ставлення долі, щоб успіх був на боці в будь-яких починаннях, а в душі панувала дивовижна гармонія. Будь ласка, вір в те, що будь-яке бажання буде успішно проявлено в реальності, адже це дійсно може бути так. Бажаю тобі яскравих емоцій і можливості в повній мірі насолоджуватися дивовижною життям, яку складно описати звичайними словами. Дорога моя людина, в тебе можна знайти справжній позитив і глибоку віру в краще, але ж я тебе за це ціную. Будь ласка, залишайся таким завжди, незалежно від того, що ж виявиться приготованим долею.

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.