Гарні привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці, унікальним релігійним святом, який здатний залишати тільки найяскравіші і позитивні емоції. Хочу знайти слова для тебе, бажаючи зігріти душу і дозволити зрозуміти, наскільки прекрасним може бути життя. Нехай кожен прожитий день залишає тільки найкращі та позитивні почуття, дозволяє повірити в те, що життя може бути яскравим і багатогранною. Приймай найщиріші вітання з релігійним святом, яке може бути основою для того, щоб все складалося тільки найкращим чином. Мій милий чоловік, ти можеш бути справді щасливим, якщо тебе охоронятиме Пресвята Богородиця від всіляких неприємних життєвих наслідків. Бажаю доброго здоров’я і багато сил, активності і цілеспрямованості, ідеального настрою і позитиву. Нехай проведення часу неодмінно залишить тільки найкращі почуття і дозволить зрозуміти, наскільки унікальною може бути життя. Вітаю зі святом особливим!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці викликає добрий трепет в душі кожного з нас. Сьогодні ми ставимо свічки в церкві для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, і щастя висвітлювало ваш шлях.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.