Гарні привітання з Медовим Спасом українською мовою

У статті ми зібрали безліч варіантів привітань з Медовим Спасом . Ви точно знайдете на чому зупинити свій вибір.

Сьогодні настав Медовий спас, особливе свято, який потрібно неодмінно відзначити по-особливому. До того ж у вас існує шанс на це. Найважливіше – це скористатися наданим шансом для того, щоб відкрити тільки найпозитивніші межі світу, повірити в прекрасні події, які неодмінно повинні відбутися. Дорогі брати і сестри, приймайте найщиріші побажання з Медовим Спасом, святом, яке потрібно відзначити яскраво, з вірою в майбутнє. Хочу побажати успіху в житті і захисту Господа, впевненості у світлому майбутньому, яке неодмінно має настати. Нехай ніколи не буде болю і негод, а в серці буде тільки весна, приємна надія на досягнення поставлених завдань. Медовий спас – це особливе свято, який вже потрібно неодмінно відзначити, тому використовуйте відповідну можливість.

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Медовий Спас – чудове свято. Він змушує блискати мед бурштиновим блиском, звучати дзвони церков, сяяти усмішки, наповнювати радістю серця, а з вуст кожного проливатися дзвінкому сміху. Сьогодні бажаємо всім миру, добра, везіння, радості, удачі, натхнення, здоров’я міцного на довгі-довгі літа.

Медових пряників тобі в Спас! І медового солодкого закінчення літа! Перший врятував несе м’яке сонечко і ще безліч можливостей насолодитися його теплом! Нехай тобі буде медово і тепло весь день, весь місяць, весь рік!

У повітрі витає солодкий аромат макових булочок і свіжого зібраного меду. Дивне спів птахів перегукується з піснями парафіяльного хору. Дзвони радісно повідомляють про наступив Медовому Спасе! Зі святом, дорогі! Солодких вам, як мед, життєвих миттєвостей, чистих, як джерельна вода, помислів і працьовитість маленьких бджілок!

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.