Гарні християнські привітання з днем народження українською мовою

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Він Господній духовний брат і друг! Сьогодні для вас сплітаємо з добрих слів вінець! З Днем Народження вас, дорогий! Сьогодні в вашу честь звучать молитви за здоров’я! Черпайте натхнення з наших люблячих сердець, ми ділимося з вами добром і бажаємо, щоб щира віра наповнила вашу душу! Захоплюємося вашою мудрістю не за віком, вашим благородством, богатирським духом, вашої правдою, що говорите вголос, вашою силою духу, вашої чистою совістю і відкритою душею! Бажаємо, щоб працьовитість і молитви ушляхетнювали ваше буття, щоб достаток панував в вашому домі, щоб ваша сім’я була міцною і дружньою! Нехай віра благодатна веде вас вірним шляхом, оберігаючи вас від злих людей і недобрих поглядів! Нехай ангел-охоронець літає у вас за спиною і оберігає ваше життя! Земних вам благ, всього святого! Щоб світлом ваше життя було сповнене!

У втішний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим – твоє серце.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …